Allt upp och ner

Allt känns upp och ner just nu.. Jag känner mig kluven. Ena sekunden leker livet och dagen efter går allt åt skogen... Det börjar litet men växer sig större tills hela jag är stressade, ledsen och sur. Låter alltid arg mot de som jag bryr mig om mest och jag kan inte rå för det.... Idag så kändes allting lite bättre. Fred skötte sig och var glad, jag och Mattis satt och pratade och hade det mysigt, åt gott och allt var frid och fröjd. Sen PANG!Blir allting sämre av en kommentar på Facebook. Nu har jag en klump i magen som jag har haft känge nu... Den blir mindre och mindre och  blir som ett grus korn men  kommer sen tillbaks som en sten... Jag vet inte varför.
 
Hela vår kommun är dum i huvudet så alla byaskolor ska flyttas till Nordmaling mitt i ett skolår. Alla barn från 7-12 år ska nu börja i en hel ny klass och nya lärare. Mamma ska nu börja jobba i Nordmaling och alla skolor som nu ska stängas ner ska packas ihop och packas upp på EN vecka.
 
 
Stallet har varit mycket den här terminen. Mamma har fem lektioner i veckan och jag är stallvärdinna en gång i veckan. Jag rider på helgerna och har US. Allt har flytit på bra tills vi skulle börja planera julshowen... Allt kändes stressigt och jäktigt. Vi i US blev sura på varandra då vi har olika åsikter och blir lite smått ovänner. Vi har inte gjort något för oss själva sedan i sommras och efter sommarenhar vi haft två övernattningar, några ponnyridningar och julshow. Mycket träning blir det också inför julshowen. Nu äntligen när julshowen är över och det är lov och man har all tid i världen hade vi bestämt att vi skulle sova på stallet... Men ICKE!! Då är det mer än hälften som inte "orkar" att far dit och sova. VA?! Vi ska fara dit och prata, se på julshowen, äta pizza och bara ha det almänt mys. ORKA?!
 
Jag var tvungen att få skriva av mig lite då jag just nu känner mig ssom en negativ bomb som räknas ner från 10. Jag var super taggad på en myskväll men nu blir det inget och tyväär så blir jag då ännu mer besviken och ledsen. Hoppas ni får en mer positiv Maja om ett tag! Och nu hoppas jag att ingen tar illa upp om vad jag skrivti, men är bara j*vligt less just nu och behövde verkligen stallet just nu men det har jag inte längre...
 Saknar det här och BEHÖVER det här! Vi hade så sjukt kul här!! Minns ni?!
Saknar den här Maja som är taggad och glad för julshow...
/Kram!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0