Fullproppade dagar

Hej! Igår så var hela stora familjen här och åt. Vi var sammanlagt 20 stycken! På förmiddagen var vi till stallet och fyllde hö och mockade. Hästarna vilade och sen var det städning och fixning som stod på schemat! Hade jätte trevligt och innan alla farit hem var klockan halv 1... Var ganska trött då och därför blev det ingen uppdatering! Hoppas ni överlavde! ;)
 
Idag så red vi. Det halt över allt men då Fred och Drömmen har broddar så for vi ut och skrittade ett tag. Efter gick vi in och red och skit vad fin han var idag Prinsen! Han jobbade på fint i traven och i galoppen så kunde jag bara tänka på att få fram nosen på honom utan att han sprang i högsta växel! Riktigt roligt att rida! Han var med på allt jag gjorde och var mjuk som smör att rida. Han följde med i minsta tygeltag och var riktig avslappnad i slutet.
 
Nu har vi nyss kommit hem från barnkalas och ätit gott fika! Imorgon blir en lugn dag. Hästarna ska vila nu lite men tänkte ändå fara dit och smörja och kanske rycke Freds långa man! :D Tänker ha en lång sovmorgon imorgon vilket kommer bli sjukt skönt!
/Kram!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0