Helgen!

Hej! Igår var vi barnvakt hela kvällen och därför blev det ingen uppdatering!! Tänkte skriva lite vad som hänt dessa två dagar.
 
Lördag hade vi stalljour och skulle då upp klockan 6. Hade super svårt att somna pga allt som händer just nu så jag sov bara i två timmar! ;) När vi kom hem från stallet så sov jaag till klockan 12 och då var det bara att slänga i sig något och på med ridkläderna! Vi pratade lite som vi gjorde dagen innan. Jag skulle rida Drömmen vilket kändes helt ok. När jag börjar ta av hans täcke så....POFF!! kolsvart... Strömmen stängdes av på hela anläggningen. Blev då ingen ridning och strömmen kom inte tillbaks förrän vid 3. Jag och Mattis tog in alla hästar, for hem, duschade och for och va barnvakt till klockan halv 2 på natten.
 
Idag hade jag också svårt att somna men sov enda till tolv. For till stallet och fick rida Drömmen idag istället. Gick väl helt ok men Matilda har ju haft honom somn helhäst nu så och han är inte min sorts häst. Trivs liksom inte. Annars har jag väl inte gjort så mycket. Har sjukt ont i min axel efter att jag ridit Zazzu då han är väldigt hård i högersidan. Inte kul!
 
Är 90 % säker på att jag inte kommer få vara helgryttare på Fred längre och enda argumentet är att jag är för lång. SO??!! Om det inte är ett problem för mig ska det väl inte vara ett problem för er? Jag får inte en sämre sits bara för att jag rider ponny och jag VET att jag inte är för tung för honom.... Jag har inte bestämt mig riktigt vad jag ska göra med hästeriet. Om jag ska fortsätta vara helgryttare eller inte, det beror på vilken häst jag ska rida. Tänker iallafall prova ett tag och känna hur det känns... Hur blir det med Fred då? Det vet jag inte ännu men jag ska fortsätta rida honom för Camilla varannan söndag och ska försöka rida dressyr träning på honom så ofta jag kan! Jag ska verkligen göra mitt bästa för jag känner mig inte klar med denna underbara ponnyn än! Bara en termin till, sen är jag nöjd! :)
Imorgon ska jag få sitta på Freds rygg igen! Klockan 15.00 har jag hoppträning! Längtar! Sedan under kvällen får jag veta hur det blir! Håll tummarna! Det kommer komma tårar om jag inte får rida honom längre och det vet jag.
/Kram!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas verkligen du får ha kvar Fred :) kram på dig

2013-12-29 @ 23:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0