Länge sen...

Hej! Har haft fullt upp en längre tid men idag har vi fått jullov! Hela vår kommun ska typ slå ihop alla små skolor till en stor så vi fick lov en vecka innan. Storasyster fyller också 18 åt idag! GRATTIS!
 
Med Fred då? Gick inte så bra under tävlingen. Fred var supe tjurig under dressyren och hoppningen var han också konstig och små dryg. Både piig och tittig.
 
Julshowen var förra helgen och det gick super! Har varit jätte stressad inför den men det gick bra!
 
Idag har det varit lucia på skolan och det gick också bra!
 
Nu ska egentligen allt vara lugnt och frid och fröjd men det känns inte så... Känner mig stressad och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är sur och grinig och allt är tråkigt. Fred känns inte som han gjort nu ett tag.. Han är tittig, pigg och vi är i en svacka. SKulle rida idag men orkar inte... Jag brukar aldrig säga nej till att rida dressyr men är inte taggad på det... Jag vill hoppa och flyga med Fred! Behöver det just nu. FLYGA! Dressyr vill jag också rida men vill ha hjälp av någo och inte irda själv.
 
Ikväll ska vi till UG med kompisar då det är värsta priserna och mat och massa annat roligt! Hoppas på en vinst! :D
 
Jag vet inte varför jag är deppig och det är sjukt jobbigt... Får höra saker från stallet som egentligen är bra och positivt men får bara panik om att jag inte kommer får rida Fed nästa termin och vet inte vad jag ska göra... Har ingen makt liksom och ingen kontrol på vad som händer.
 
US har egentligen gått bra men kan väl säga att alla är ganska less efter detta år. Mycket vi har gjort och mycket jobbigt vi fått höra. Nu ska vi ha en kväll nästa vecka vi sover där och pratar och har kul! Är super taggad men alla är inte lika taggad som jag är tror jag... Har varit en krävande termin och är glad att den snart är över, men mycket kan fortfarande hända!
 
Mira har det också bra i Gotland och alla tränare älskar henne! Hon trivs och alla är nöjda med henne! Kan man vara något annat om man har världens bästa prinsessa??!! Saknar dig MIROY!!
/Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0