Hur skulle det vara?

 
Hur skulle det vara om jag inte hade en tvilling? Skulle jag vara den person jag är nu? Skulle det vara jag som fanns då eller skulle det varit Matilda?
 
Jag har aldrig i hela mitt liv varit själv. Jag och Matilda är enäggstvillingar vilket betyder att vi kommer från samma ägg men delades upp i två efter befruktning om man förklarar lite fort. Det betyder alltså att jag och Matilda har varit tillsammans sedan vi skapades. Vi har levt i mammas mage i hela 9 månader innan vi kom ut i den riktiga världen. Vi bråkade och taffsade innan vi fanns. Det är ganska svårt att förstå!
 
Men hur skulle det vara om ägget inte skulle delats upp utan varit ett? Blivit en individ? Då skulle jag inte ha den bästa vän jag har nu... Då skulle jag ha kommit ut i denna värld helt ensam. Jag skulle nog har varit starkare och kanske inte varit med de personerna jag är med idag. Jag skulle ha en helt egen identitet och inte tas som att jag är precis lika dan som Matilda. Jag skulle aldrig skriva i "vi" form hela tiden som jag gör nu utan skriva i "jag" form. Jag tror nog att jag skulle vara en helt annan människa, både på gott och på ont. Jag skulle nog ha gjort fler dumheter men skulle också vara mer självständig och fått mer saker är vad jag får nu.
 
Men vad skulle jag göra utan Matilda? Hon är ju min andra halva och hon kommer alltid vara en stor del av mitt liv. Utan henne så skulle inte alla på hela skolan veta vem vi är. Alla känner till de långa, lockiga och fräkninga tvillingarna uppe i C. Alla i Nordmaling vet typ vilka vi är. Vi är teater apor och visar oss i olika sammanhang. Om Matilda av någon anledning skulle dö så skulle jag aldrig bli mig själv för jag är inte mig själv utan henne. Hon är en stor del av mitt liv! Ibland kan det vara krävande och ibland så j*vla roligt!
 
Det jag vill ha sakt med detta inlägg är iallafall att jag skulle inte vara den person jag är idag utan Matilda. Jag skulle inte kunna leva utan henne och så är det! Alla som tycker att jag och Matilda år så dryga för att vi alltid är tillsammans får gilla läget!! Hon har alltid funnits i mitt liv och hon är min syster som jag kan sätta på plats och bråka med samtidigt som hon kan sätta mig på plats! Hon är helt enkelt min bästa vän!

/Kram älskade syster!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0