tillbaka!

 
 
Hej! Igår så sov jag när jag kom hem och när mamma väckte mig så var det direkt att fara till stallet! Då jag sovit när jag skulle göra läxa så gjorde jag den på kvällen och hade då inte tid att blogga!!
 
Idag har varit en väldigt lugn och skön dag! Håller dock på att tappa rösten och har lite ont i huvudet... Blir bara värre och värre och jag har verkligen super svårt att vara tyst!! Det sista vi gjorde på dagen var att ha några super svåra glosor på engelskan! Tror ändå det gick ganska bra!!
 
Nu ikväll så skaj ga bara ta det lugnt och vila rösten! Måste också jobba lite med historia! Har redovisning änsta vecka och jag har inte börjat! Mitt eget fel att jag inte jobbat på lektion dock! :D
 
I helgen har vi halloween övernattniing på stallet! Vi ska planera det sista imorgon och på lördag smäller det!! Måste också bestämma mig för vad jag ska vara! Har en idé! :D Jag anmälde mig också till KM:et igår. LB:1 i dressyr och LD ( 80 ) i hoppning då LD är KM klassen.
 
Mira är nu framme i Gotland och jag tycker faktiskt det känns bra! Hon ska rida henne för första gången idag och det ska bli kul att höra hur det gott! Mira har ju inte gott sedan i måndags!! ;) Hon kom fram på natten till onsdag. När Mira resa här i Norrland slutar så börjar hennes resa nere i Gotland! Våra prinsessa! :D
 
 
 
 /Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0