Ö-vik

Hej alla underbara! Hur mår ni? Jag mår super, bättre än på länge! Solen skiner och jag har varit omringad av personer som bryr sig om mig hela tiden. På morgonen for jag och red Pluto som sagt. Det gick väll helt ok. När jag skulle hoppa upp blev han dock rädd och for åt sidan så jag landade på marken istället för i sadeln! ;) ingen skada skedd och jag hoppade upp igen. Det gick faktiskt riktigt bra att rida och sedan när jag kom hem var det bara at packa och duscha.
 
vi åkte tåg till Ö-vik och det gick bara bra! Vi var på paradisbadet i kanske 3 timmar sen var vi less. Vi gick ut på stan i Ö-vik och jag hittade en tröja jag har tänkt ha på 2 days in umeå. Nu ska vi snart äta. Storasyster lagar mat och vi får se om det går att äta ( kommer bli super gott) !
/kram!!

26 april

Hej alla glada! Hur mår ni? Jag mår super! väcktes av ljuv sång och fick en present! Hörlurar. Nu har alla våra stora syskon varit här och mormor och morfar är här nu. Vi har ätit super god mat och ska snart fika lite mer! 
 
Imorgon on blir det att kliva upp tidigt. Jag, Matilda och Moa ska fara ut och rida. Jag ska rida ridskolans nya stjärna Pluto som jag har ridit lite nu i slutet. Det här blir första gången jag far ut och rider på honom. Den här helgen har jag inte Fred utan en annan tjej rider honom. Hon har Fred gågon gång sådär. Sen ska jag till paradisbadet med ångra kompisar! Vi åker tåg till Ö-vik så det blir en mysig heldag i Ö-vik!! 
 
Nej nu ska jag gå och vara lite social med min familj. bilder på det jag fått kommer upp om någon dag. jag har inte fått allt än då det kommer med posten! :)
Grattis älskade syster!
/ kram!!

Grattis mig!!


 
Hej! Jag har nu kommit över fjortis stadiet utan är nu 15!!!! Känns skönt!
 
Allt går så jävla bra! Livet rullar och allt är super! Med Fred funkar ALLT! Eller inte allt men mer än vanligt! Nu ska jag också fara och tävla! Jag ska tävla i Vännäs den 9 maj alltså är det två veckor kvar!
 
Jag har prao vecka 19 och ska vara på stallet.  Det är bra då jag ska tävla den veckan på Fredag! Jag är så taggad och kommer hoppa LD och LC utomhus!!!!!!!!!!!
 
Jaja nej nu ska jag sova och vänta på att väckas till ljuv födelsedags musik! :D
 
//Kram!!

RSS 2.0