Allt är bra!

Hej! Jag har inte bloggat nu på ett bra tag och jag har haft mina anledningar. Jag tror att alla har märkt att jag har haft det ganska jobbigt ett tag men nu ser jag ljuset i tunneln! ;) Det känns nästan som om allt är vanligt! Skolan rullar på, det är roligt att fara till stallet igen och hästarna rullar på! Allt känns precis som förut utom att jag inte får rida Fred. Förra helgen sov jag på stallet med US-tjejerna, vilket vi inte har gjort på över ett halvår! Vi hade super mysigt och pratade om allt och inget! Vi sov där fre-sön och på söndag hade vi hoppträning och det gick så j*vla bra!! Har tyvärr ingen film då mormor hade gjort illa sig och mamsen var med henne. Förra helgen red jag Fred heeeela helgen! Vi hyrde honom på lördagen så att jag också kunde följa med ut och rida med de andra tjejerna!
 
Om hästarna så rider jag minst 2 dagar i veckan! På måndagar rider jag min tränares storhäst som heter Landomera. Hon är en väldigt känslig och rolig häst och på fredagar rider jag en privathäst som heter Frescati. Han är en super trevlig häst han också och jag är väldigt glad att jag får rida de hästarna! Utöver det så rider jag Fred så ofta som möjligt! Hopptränar varannan vecka på Fred och han är verkligen super rolig att rida! Det är som att både han och jag tar vara mer på varje ridtur vi får och kämpar som bara den för att det ska bli bra! Han är på bra humör och super rolig!
 
Mer då? Vi har sålt en av våra ridskolehästar som heter Hubbe. Väldigt tråkigt men det är det bästa för honom! Mira verkar ha det bra nere på Gotland och mamma har börjat jobba på stallet. Gunde sköter sig super på klubben och allt rullar på!
Jag har varit sjuk i fyra dagar och på söndag åker vi till Saxnäs med Konfan! Idag känner jag mig frisk och kry så nu taggar jag! Jag kommer vara borta från söndag till torsdag och det ska verkligen bli super roligt!
Långt inlägg men det behövdes!
/Kram!!
 
 

Lördag

 
 
Hej! Nu är lördagen klar! Igår red jag både Frisse och Milly. Frisse gick super bra, men då gick en anna häst omkull med en liten tjej... Ingen gjorde illa sig men jag ville inte rida så mycket mer då jag ville hjälpa tjejen. Milly var super fin!
 
Idag har jag ridit Milly ute. Piggelin var hon och super glad! Sen for vi och red Annas hästar ut i skogen! Red Conny och det gick super bra! Hon är ju bara 5 år så hon tyckte det var lite lärkigt med snöstyror och sparkar, men det är förståeligt!
 
Nu har jag ätit gott med syrran och sett klart på melodifestivalen. Har suttit länge och kollat på hästar och känner verkligen att just nu skulle jag verkligen ha en egen häst! Allt skulle bli så enkelt! ;) Dagen har varit lugn och imorgon är det stalljour så jag ska upp tidigt! Tjänar mycket pengar just nu! :D Rider nog två hästar imorgon också! ;)
/Kram!!

RSS 2.0