tårarna har runnit....

Nu är det klart. Jag är inte längre helgryttare på Fred och känner då att jag inte vill vara helgryttare. Bra start på året va?! Fred är ledig var fjärde helg men jag fick verkligen inte ha honom då så då känner jag, om de inte kan kompromissa så att jag fortsätter utan bara säger nej, varför ska jag då ge med mig och säga ja? Känns bara fel...
 
Red Fred idag och han var såååå fin! Tränade på galoppfattningarna då han har blivit riktigt svag i dem. Det blev bara bättre och bättre. Han hade en jätte fin och lufftig galopp och jag kommer sakna den galoppen... Nu kommer jag bara rida Fred varannan vecka på hoppningen och jag vill bara grina när jag tänker på det. " Vad ska jag göra nu?" " Hur ska jag kunna få rida?" "Vad ska jag göra på mina tomma helger?" Ja många frågor ska besvaras men dom tar jag till senare. Nu ska jag ha riktigt kul nu på söndag då jag ska vara med och hoppa och idag har jag ridit honom för sista gången på ett längre tag utan att det är lektion... Känns sorgligt men sant!
 
Rakade och Fred idag då han har börjat få rikgit lång päls. Halv rakade honom och han ser jätte rolig ut! Fram är han hur ljus grå som helst och bak är han märk orange grå typ... :D Ser ut som man har satt ihop två olika hästar! ;)
 
Imorgon ska vi till stan med Victoria vilket ska bli trevligt! Kanske man hittar någon snyggt?? Könt att komma bort från allt det här ett tag också!

Om ni tänker färg på den här bilden så är han så mörk som på före bilden där han är som mörkast och ljus på efter bilden där han är som ljusast! Ser ganske kul ut!!
/Kram!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0