Grey´s Anatomy

Finns det någon bättre serie? Jag har följt Grey´s i kanske 5 år och jag älskar det! Klockan 17.05 så går Grey´s på femman och jag började se där från början och såg varenda avsnitt som hade kommit ut. Nu har jag en dator så nu ser jag på den och har nu sett om hela serien och är på sista avsnittet i säsong 9! Det är som att man känner dem, man vet deras bakgrund och det är så underbart! man gråyer när det händer något hemskt, skrattar när allt är lyckligt och sträck ser 10 avsnitt per dag ibland. Nu när det är sommarlov ser jag MINST 5 avsnitt om dagen, och då är jag iväg på stallet i några timmar och gör annat roligt! Man är så fast i serien så man kan inte sluta kolla! 
Av alla som är med i serien så gillar jag faktiskt Kepner mest. Hon är väldigt kirsten och försiktig från början, är rädd för att göra fel men sen PAAM!! Hon skriker på folk som är i vågen och blir helt bananas! Älskar det! Hon visar att även om man gör fel så kan man lyckas och hon är nästan alltid possitiv! LOVE IT! Sedan gifter hon ju sig med Avery! 
Detta är en serie jag tycker alla ska se!
 
/Kram!!
 

Dagens ridpass

Alltså det här med rubriker... Då det inte blev någon tävling fick Fred vila helt fre- sön, men idag blev det ridning! Vi for ut till Floxen och jag red helt kravlöst. Fred fick gå på lång tygel och ta för sig medans jag tränade lite balans då jag ej håll något i tygeln! Även om man tror att man inte håller något i tygeln så får man ändå hjälp med balansen i den. Idag fick jag jobba med mina ben och överkropp. Det gick riktigt bra! Han tog för sig och ville framåt. Förra veckan var han hur fin som helst men han var seg. Han gick inte fortare än han behövde men det beror väll även på att de sover ute dygnet runt! :D Nu blir det ingen mer vila på ett tag!
/Kram!!
 

Tråkigt, men man får inse sina begränsningar...

Nu har vi avanmält tävlingen... tårarna har runnit och det känns inte kul, men det känns ännu värre att åka 10 mil och inte kunna prestera! Fred har endast varit på två borta tävlingar och är oruttinerad så han behöver all mitt stöd, men som jag mår nu kan jag inte hjälpa honom till 100 %. Det är inte schysst mot varken mig eller Fred! Vi ska ha roligt och det blir det inte om man hamnar på backen! Det har varit jobbigt att sitta kvar och få fram Fred när jag mår bra, hur gör det då när jag inte mår bra? Vill inte ta den chansen och förstöra både mitt och Freds självförtoende, istället taggar vi till Hippo/Stöcke tävlingen som är om 2 veckor! Då ska jag vara frisk och kry!
/Kram!!

Bra start...

Hej! Denna fredag började inte på det bästa sätt! Jag vaknar vid 5 tiden på morgonen och mår så sjukt dåligt... Jag går på toan och där spyr jag och mått efter det bättre och kan fortsätta sova till halv 11. Efter det har jag bara legat i soffan och vilat istället för att rida, tvätta, smörja och förbereda till en tävlingsdag i Vindeln...
 
Jag vet inte om jag far imorgon... Fred är ingen ponny man bara åker runt och styr på, man måste jobba hårt för att bara få fram en bra galopp i honom och dessutom så gör han ibland ganska så fula stop och om jag vill sitta kvar så måste jag vara frisk! Det har hänt på hoppträningen att jag inte mår riktigt 100 och  har jag fått smaka grus mer än en gång... Men nu hoppas vi att jag blir bättre så far jag senare idag och rider och fixar!!
/Kram!!

Inspiration!

jag måste säga att jag är så imponerad av många duktiga bloggerskor! Hur får ni tiden, orken och insperationen att skriva flera inlägg om dagen? Det går verkligen inte ihop i min hjärna! Jag tänkte därför skriva upp några bloggar jag läser dagligen och får extra insperation av!
 
http://nellieberntsson.metromode.se/
Nellie är en 14-årig tjej som verkligen har lyckats! Hon rider tre otroligt olika och fina hästar och har kämpat till vart hon är idag! En inspererande och lärorik blogg!
 
http://lifeofshowjumping.com/
Alltså Amanda, vad ska man säga! Amanda är nog min favorit blogg just nu! Hon skriver så välskrivna inlägg och så tänkvärda inlägg! Hon skriver så att man förstår och är som en tränare genom datorn! Underbart!! Hon är ju även gift med Ivo och de driver ett hoppstall i Bulgarien! Hur coolt, men vilket jobb det ligger bakom det stallet! Planering och att genomföra det man vill, imponerande!
 
http://sannabackstrom.webrider.se/
Sanna har gått i min skola och är även hon super duktig! Hon kämpar på som ridskoleryttare och även hon skriver genomtänkte inlägg! Just nu bloggar hon inte lika mycket vilket är tråkigt men förståeligt, det är sommar och då ska man göra annat än att sitta vid datorn! Men jag hoppas ändå att hon kommer börja blogga lite mer!
 
http://ztreliin.se/
Vem blir inte imponerad? Linn har inte haft det lätt! Hon har två underbart fina hästar och rider sjukligt bra! Jag gillar även att hon har sun egen stil, hon vet hur hon vill vara och jobbar hårt för att bli just som hon vill! Alltså så sjukt duktig!
 
http://johannagrant.se/
Alltså vilken helomvändning Johanna gjort! Från att bo i lilla trygga Sverige till att flytta till Stora Bulgarien och jobba hos Amanda och Ivo! Hon träffar sin Nikki och " lär om" sia att rida! Nu på slutet har hon skrivit riktigt bra inlägg och det är även genom Johannas blogg jag började läsa Amandas och Julias blogg.
 
Sen läser jag ett 10-tal till bloggar nästan varje dag! De får komma i ett annat inlägg!
/Kram!!
 

Vad är detta?

Ja vad ska man säga... tiden flyger förbi! Jag trivs egentligen med att blogga och tycker det är intressant att både blogga och att läsa bloggar! Dock är jag dålig på det förstnämnda... I allafall, sedan sist så har jag fått sommarlov, konfirmerat mig och har just nu Fred som sommar häst och kommer har det i 5 1/2 veckor till! Fred är underbart fin och allt flyter på! Innan i lördags hade jag inte ridit honom på två veckor och på söndagen när jag red honom ute var han hur fin som helst! Jämnt stöd i båda tyglarna och flyttade sig fint för hjälperna! BIG LIKE! 
 
Idag har jag varit i Ö-vik med några kompisar. vi åt på subway och handlade kläder. Jag är super duper nöjd med allt jag köpte! Jag köpte en långklänning från HM som jag bara ÄLSKAR! köpte även mysshorts på HM och två BH:ar på cubus. 
http://www.hm.com/se/product/26250?article=26250-B
Maxiklänning H&M 199 kr
 
Idag så for jag och mattis endast ut och skrittade på Fred och Drömmen då vi hoppade igår. Hoppning gick riktigt bra igår men har tyvärr inget att visa er! Imorgon blir det lätt ridning i skogen utan krav och sedan blir det tvät och klippning av häst och smörjning av utrustning då jag ska TÄVLA på lördag! Vi far till Vindeln och det är en bit att åka 1 1/2 h enkelväg så det är lite påfrästande för Fred också. Jag hoppar två klasser. LD och LC. Har inga höga förväntningar men målet är alltid att ta sig runt, även om vi inte gör det. men träning ger färdighet! 
Ja Fred om man stannar mitt i hindret får man ta att jag kravlar mig upp i sadeln igen! ;)
 
/Kram!!
 

RSS 2.0