Inspiration!

jag måste säga att jag är så imponerad av många duktiga bloggerskor! Hur får ni tiden, orken och insperationen att skriva flera inlägg om dagen? Det går verkligen inte ihop i min hjärna! Jag tänkte därför skriva upp några bloggar jag läser dagligen och får extra insperation av!
 
http://nellieberntsson.metromode.se/
Nellie är en 14-årig tjej som verkligen har lyckats! Hon rider tre otroligt olika och fina hästar och har kämpat till vart hon är idag! En inspererande och lärorik blogg!
 
http://lifeofshowjumping.com/
Alltså Amanda, vad ska man säga! Amanda är nog min favorit blogg just nu! Hon skriver så välskrivna inlägg och så tänkvärda inlägg! Hon skriver så att man förstår och är som en tränare genom datorn! Underbart!! Hon är ju även gift med Ivo och de driver ett hoppstall i Bulgarien! Hur coolt, men vilket jobb det ligger bakom det stallet! Planering och att genomföra det man vill, imponerande!
 
http://sannabackstrom.webrider.se/
Sanna har gått i min skola och är även hon super duktig! Hon kämpar på som ridskoleryttare och även hon skriver genomtänkte inlägg! Just nu bloggar hon inte lika mycket vilket är tråkigt men förståeligt, det är sommar och då ska man göra annat än att sitta vid datorn! Men jag hoppas ändå att hon kommer börja blogga lite mer!
 
http://ztreliin.se/
Vem blir inte imponerad? Linn har inte haft det lätt! Hon har två underbart fina hästar och rider sjukligt bra! Jag gillar även att hon har sun egen stil, hon vet hur hon vill vara och jobbar hårt för att bli just som hon vill! Alltså så sjukt duktig!
 
http://johannagrant.se/
Alltså vilken helomvändning Johanna gjort! Från att bo i lilla trygga Sverige till att flytta till Stora Bulgarien och jobba hos Amanda och Ivo! Hon träffar sin Nikki och " lär om" sia att rida! Nu på slutet har hon skrivit riktigt bra inlägg och det är även genom Johannas blogg jag började läsa Amandas och Julias blogg.
 
Sen läser jag ett 10-tal till bloggar nästan varje dag! De får komma i ett annat inlägg!
/Kram!!
 

Kommentarer
Postat av: Amanda - Life Of Showjumping

<3 Tack vilka underbara ord! Nu kommer jag att le resten av dagen :)

2014-07-13 @ 11:14:10
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0