hoppning

Hej! Våran hoppträning blev inställd i söndags så vi hade hoppning i dag, tisdag istället! I veckan har vi prao och jag praoar på stallet vilket är perfekt! Hinner förbereda lite varje dag inför hopptävlingen på fredag!
 
Idag hoppade vi i alla fall. Det var bana och jag byggde fram så att det var något tittigt på varje hinder! Det gick super bra och Fred hoppade som en gud! Han var med mig i allt jag sa och gjorde sitt bästa. Han stannade en gång när vi hoppade banan och det var för att nåden kallade! Han var jätte bajsanödig så när han stannat ställde han sig och sket! Fred är då en liten latmask ändå! Han hoppade sen hindret super bra och resten av banan! Det var just det här jag behövde. En självförtroende boost! Stöttande och  bra ord av tränare och en glad och nöjd Fred!
 
Nu är jag super taggad inför fredag! Jag har ryckt Freds man och klippt hand hovskägg. Imorgon ska han rakas och på torsdag tvättas. Sen så ska utrustning putsas och tävlingskläder ska tvättas. Det är väldigt många startande på fredag och tävlingarna börjar klockan 9. Vi kommer nog åka från klubben vid 7 då Fred inte är så van att lastas. Jag har tänkt att lasta Fred antingen på torsdag eller både imorgon och på torsdag. Video på dagens hoppning håller på att laddas upp men det tar en fruktansvärd tid! Den kommer lite senare ikväll!
/Kram!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0