Onsdag


 
Hej! Det har varit en ganska jobbig dag idag... Mycket på skolan och direkt när man kom hem var det iväg till stallet! Jag och syrran for ut och red i skogen! Skönt! Vi har inte haft någon personal på stallet ett tag så alla får hjälpas åt. Vi mockade åt alla hästar, spånade, tog in och rullade ut nya ballar till både stona och valackerna! :) Mycket jobb!! Nu när jag varit hemma har jag inte gjort något speciellt..
 
Imorgon är det torsdag och det känns både bra och dåligt... Hoppas dagen slutar på topp!
 
/Kram!!

Conny

ÅÅ vilken underbar häst! Red Coconut till stallet då Conny inte är riktigt trafiksäker men red Conny när vi väl var där.
 
Hon var verkligen jätte fin! Hon var super i vänster varv men i höger blev det jobbigare... Jag är mycket svagare i hela höger sidan så jag fick inte ut bogen och hon var inte ställd i volterna från början, men efter lite kämpande så blev det bättre och jag fick bättre koll på vad jag gjorde med min kropp. På slutet galopperade jag av henne i mycket galopp och hon blev bara finare och finare. På slutet fick jag ihop galoppen riktigt bra och det kändes super! Anna (ägaren) tyckte också att jag fick till det riktigt bra så jag är nöjd! Hoppas jag får rida henne  fler gånger då det var bus kul!
 
Denna dag blev mycket bättre än vad jag trott och hoppas att morgondagen blir lika bra! Jag hör av mig mer imorgon.
 
Tack än en gång Anna och alla andra att jag får rida era underbart fina hästar!
 
(Coconut, Annas andra häst)
Har ingen bild på Conny
/Kram!!

Tisdag

 
 
Hej! Igår måndag mådde jag inte bra på morgonen så jag stannade hemma. Blev bättre under dagen och idag har jag varit på skolan! Jag är fortfarande snuvis och har hosta men det funkar.
 
Ikväll ska jag fara och rida! Jag ska rida en privathäst som heter Conny som jag inte ridit förut! Hon är bara 4-5 åt tror jag så det ska bli spännanade! Jag ska rida med ägaren så det känns tryggt och bra!
 
Jag har då inga problem att rida! Just nu rider jag på 4 olika ställen. I 3 privat stall och då blir det sammanlagt 3-4 hästar och jag rider Fred varannan söndag. Jag känner att jag får utveckla mig riktigt mycket nu då jag får rida väldigt fina storhästar och får hoppa världens bästa! :)
/Kram!!
 
 

Vad händer?

Jag orkar fan inte mer... Veckorna går super fort och det gör helgerna också. Livet rullar på men en stor del av mig själv saknas...   De två sista hoppträningarna har Fred varit väldigt okonsentrerad vilket jag gissar är för att han är för pigg och orkar inte tänka utan vill helst bara springa.
 
Jag har länge haft ett hopp om att jag kanske på något sätt ska få någon chans att få börjar vara helgryttare på Fred igen men nu känns det som att hoppet är slut...Det är nu jag har insätt att vår tid är helt slut pågrund av en persons åsikt. Det är inte roligt att vara på stallet längre då man bara är nervös för att man ska bli tvungen att träffa en viss person i stalllgången. Samma sak är det när vuxna och barn frågar mig varför jag inte är helgryttare och jag ska förklara utan att säga hela sanningen och då framstår det som att det är jag som får skylla mig själv typ... Jag blir bara ledsen och måste gå därifrån. Jag orkar inte förklara fler gånger och är less på att vara på stallet. Allt känns bara ansträngt och obekvämt och för mig är stallet som ett blåmärke. Man vill verkligen klämma och trycka på det, men man ångrar sig direkt när man snuddat vid det... Ska verkligen ett stall där alla ska trivas och känna sig välkommen kännas så för någon som lagt hela sitt liv på klubben?
 
Vill bara tacka alla hästägare som inte är uppstallade på klubben som ger mig chansen att rida era underbart fina hästar och hjälper mig att få fortsätta göra det jag älskar!!
/Kram!!b
 

söndag

Hej! Har inte gjort nått idag... haft ett kort möte på stallet bara! Nu är jag anmäld till Bettan träning den 25/1!! Får ta alla chanser som finns för att rida fred!!
 
Imorgon är den första vanliga skoldagen. Jippi!! NOT!!
 Kram!!

Film från igår

Hej!! Idag har jag varit hos storasyster och åt middag där också!! Riktigt mysigt! Jag har inte gjort något mer än det idag så en väldigt händelse lös dag idag! Vi i US har blivit utdelad lions stipendiat!! Riktigt roligt att man är uppskattad så nästa måndag ska vi till Levar och få stipendiet!! :)
 
Här är iallafall filmen från igår! Klaga inte på några av sprången! :)
 
/Kram!!

Underbara ponny!!

Alltså vilken undebar ponny! Hoppade idag och Fred var gudomligt fin! Känslig och med på allt! Hoppade i söndags och idag, fredag och han stannade inte en enda gång på dessa två träningar!  Fred har hoppat som en gud och idag var det riktigt ENKELT att hoppa! Vi hoppade huset och det gick sjukt bra! Han har väldigt dålig kondis så andningen är välidgt snabb... Man måste skritta av läääänge efter att Fred har hoppat! Han går från klarhet till klarhet och det känns super synd att jag bara kommer att rida honom en gång varannan söndag nu framöver... Nu när vi verkligen börjar klicka och ta oss någon vart!!
 
Fölår för dålig uppdatering, men jag har inte haft något att säga... Jag har inte varit på stallet sedan förra hoppträningen och inget intressant har hänt i mitt liv...
 
Träningen filmades och kanske jag laddar upp den imorgon då jag liks inte har något att göra... Mycket fritid att hitta på något att göra på!
 
Världens underbaraste, snällaste och bästaste häst i hela universum! <3
/Kram!!

Imorgon börjar allvaret...

Hej! Imorse var man uppe med tuppen då vi hade stalljour. Var klar vid 9 och när jag kom hem gick jag och la mig och sov till klockan 15.00 då Matilda väckte mig. Vi for sen på stallet och tog innan hästarna, hade US möte och sen for man hem, duschade och fortsatte mot Rundvik och såg på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Lätt en av de bästa svenska filmerna jag sett!!
 
Nu har jag lagt mig i sängen för att sova och ladda för imorgon då skolan börjar... Vad hände med lovet? Och ingen snö är det heller. Bara massa regn och gegga.
 
/Kram!!

Film från idag

 
Film sedan idag! Inte den bästa kvalitén men funkar!
/Kram!!

Förlåt!

Hej! Förlåt för kass uppdatering. I Fredags kommer jag faktiskt inte ihåg vilken anledning jag har men i går var jag i Övik med två kompisar på paradis-badet! Sjukt kul! Badade i 5 timmar och när jag kom hem var jag sså sjukt trött. :D
 
Idag har jag iallafall ridit världens bästa ponny! Var med på hoppträning för Bettan idag och det var sjukligt roligt! Fred var jätte pigg och med. Hoppade bana och det gick bra! Fred hppade utifrån på nästan alla hinder och då hänger inte jag med riktigt. Han tvekade inte på ett enda hinder. Efter jag hoppat banan en gång fick jag korta stigläderna två håll och ändra hela min sits och stå upp i sadeln. GUD vilken skillnad det blev. Rullade på hinderna som ingenting!!
 
Håller just nu på att ladda upp filmen så den kommer lite senare ikväll!!
/Kram!!
 

Stan!


 
Hej! Bussen till stan gick kl 9 och klockan var ganska precis 10 när vi kom fram till stan. Handlade ganska intensivt i 2-3 timmar och sen gick vi till subway och åt en macka. Super gott!!! Efter det gick vi bara runt och kollade i över två timmar... Ganska jobbigt. Vi kom hem med tåget vid halv fem. Hittade några riktigt snygga tjöjor! En kostade bara 20 kr då det var rean. Köpte en bodyshop body butter med lukten passionsfrukt. Luktar gudomligt!
 
När jag kom hem så var det raka vägen till stallet. Var bara där i typ an och en halv timma och sen gick jag hem... Blir typ depprimerad när jag är på stallet just nu. 
 
Nu hahr jag tagit en lång dusch och fräschat till mig! Skönt! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska ju inte rida förrän på söndag men ska försöka hitta på något att göra! :D
 
/Kram!!

tårarna har runnit....

Nu är det klart. Jag är inte längre helgryttare på Fred och känner då att jag inte vill vara helgryttare. Bra start på året va?! Fred är ledig var fjärde helg men jag fick verkligen inte ha honom då så då känner jag, om de inte kan kompromissa så att jag fortsätter utan bara säger nej, varför ska jag då ge med mig och säga ja? Känns bara fel...
 
Red Fred idag och han var såååå fin! Tränade på galoppfattningarna då han har blivit riktigt svag i dem. Det blev bara bättre och bättre. Han hade en jätte fin och lufftig galopp och jag kommer sakna den galoppen... Nu kommer jag bara rida Fred varannan vecka på hoppningen och jag vill bara grina när jag tänker på det. " Vad ska jag göra nu?" " Hur ska jag kunna få rida?" "Vad ska jag göra på mina tomma helger?" Ja många frågor ska besvaras men dom tar jag till senare. Nu ska jag ha riktigt kul nu på söndag då jag ska vara med och hoppa och idag har jag ridit honom för sista gången på ett längre tag utan att det är lektion... Känns sorgligt men sant!
 
Rakade och Fred idag då han har börjat få rikgit lång päls. Halv rakade honom och han ser jätte rolig ut! Fram är han hur ljus grå som helst och bak är han märk orange grå typ... :D Ser ut som man har satt ihop två olika hästar! ;)
 
Imorgon ska vi till stan med Victoria vilket ska bli trevligt! Kanske man hittar någon snyggt?? Könt att komma bort från allt det här ett tag också!

Om ni tänker färg på den här bilden så är han så mörk som på före bilden där han är som mörkast och ljus på efter bilden där han är som ljusast! Ser ganske kul ut!!
/Kram!!
 

RSS 2.0