Vad händer?

Jag orkar fan inte mer... Veckorna går super fort och det gör helgerna också. Livet rullar på men en stor del av mig själv saknas...   De två sista hoppträningarna har Fred varit väldigt okonsentrerad vilket jag gissar är för att han är för pigg och orkar inte tänka utan vill helst bara springa.
 
Jag har länge haft ett hopp om att jag kanske på något sätt ska få någon chans att få börjar vara helgryttare på Fred igen men nu känns det som att hoppet är slut...Det är nu jag har insätt att vår tid är helt slut pågrund av en persons åsikt. Det är inte roligt att vara på stallet längre då man bara är nervös för att man ska bli tvungen att träffa en viss person i stalllgången. Samma sak är det när vuxna och barn frågar mig varför jag inte är helgryttare och jag ska förklara utan att säga hela sanningen och då framstår det som att det är jag som får skylla mig själv typ... Jag blir bara ledsen och måste gå därifrån. Jag orkar inte förklara fler gånger och är less på att vara på stallet. Allt känns bara ansträngt och obekvämt och för mig är stallet som ett blåmärke. Man vill verkligen klämma och trycka på det, men man ångrar sig direkt när man snuddat vid det... Ska verkligen ett stall där alla ska trivas och känna sig välkommen kännas så för någon som lagt hela sitt liv på klubben?
 
Vill bara tacka alla hästägare som inte är uppstallade på klubben som ger mig chansen att rida era underbart fina hästar och hjälper mig att få fortsätta göra det jag älskar!!
/Kram!!b
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0