Vad är detta?

Ja vad ska man säga... tiden flyger förbi! Jag trivs egentligen med att blogga och tycker det är intressant att både blogga och att läsa bloggar! Dock är jag dålig på det förstnämnda... I allafall, sedan sist så har jag fått sommarlov, konfirmerat mig och har just nu Fred som sommar häst och kommer har det i 5 1/2 veckor till! Fred är underbart fin och allt flyter på! Innan i lördags hade jag inte ridit honom på två veckor och på söndagen när jag red honom ute var han hur fin som helst! Jämnt stöd i båda tyglarna och flyttade sig fint för hjälperna! BIG LIKE! 
 
Idag har jag varit i Ö-vik med några kompisar. vi åt på subway och handlade kläder. Jag är super duper nöjd med allt jag köpte! Jag köpte en långklänning från HM som jag bara ÄLSKAR! köpte även mysshorts på HM och två BH:ar på cubus. 
http://www.hm.com/se/product/26250?article=26250-B
Maxiklänning H&M 199 kr
 
Idag så for jag och mattis endast ut och skrittade på Fred och Drömmen då vi hoppade igår. Hoppning gick riktigt bra igår men har tyvärr inget att visa er! Imorgon blir det lätt ridning i skogen utan krav och sedan blir det tvät och klippning av häst och smörjning av utrustning då jag ska TÄVLA på lördag! Vi far till Vindeln och det är en bit att åka 1 1/2 h enkelväg så det är lite påfrästande för Fred också. Jag hoppar två klasser. LD och LC. Har inga höga förväntningar men målet är alltid att ta sig runt, även om vi inte gör det. men träning ger färdighet! 
Ja Fred om man stannar mitt i hindret får man ta att jag kravlar mig upp i sadeln igen! ;)
 
/Kram!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0